Inicio

Compliance

Compliance

 

ORGANITZACIÓ DE COMPLIANCE 

El tema de Compliance ha guanyat una considerable importància com a resultat del constant creixement internacional de la nostra companyia i dels creixents requisits legals. En conseqüència, hem desenvolupat un sistema de gestió de Compliance. En el marc d’aquest sistema, s’ha establert una organització de Compliance els representants de Compliance de la qual estan disponibles com a persones de contacte neutrals i independents per a qualsevol pregunta relacionada amb el tema de Compliance. 

Si hi ha algun indici d’una (potencial) violació de la llei en relació amb Henkell Freixenet, teniu la possibilitat d’enviar-nos, de forma completament confidencial, un missatge a través del nostre contacte de Compliance. 

CONTACTE DE COMPLIMENT 

Enviament de missatges anònims: www.report-securely.eu/henkell-freixenet .

Així mateix, té la possibilitat d’enviar un correu electrònic a l’organització de Compliance de la nostra empresa: compliance@freixenet.com, i com alternativa, també pot enviar un correu electrònic a l’organització de Compliance del nostre grup empresarial: compliance@henkell-freixenet.com 

 

René Barbier

Para conocer nuestros productos debes ser mayor de edad.

¿Confirmas tener más de 18 años?