"Notes de tast COLOR Color rosa grosella pàl·lid
Aroma afruitada intensa. Presència de fruita vermella (maduixa, grosella). Elegant i harmònic.
A la boca és fresc, suau i rodó. Presenta un bon equilibri entre l'acidesa i la dolçor. És llarg i persistent. Al retronasal torna a aparèixer la fruita vermella (maduixa).
Vi René Barbier Rosat es mostra net, elegant i intens en aromes. Ben estructurat i equilibrat a la boca. El seu fresc sabor floral i la seva baixa acidesa el fan suau i alhora persistent al paladar. És perfecte amb aperitius, amanides, arrossos i pastes.
Comprar araUn rosat fresc amb un punt salí que pot acompanyar plats de mar, com ara fideuà, salmó a la planxa, tataki de tonyina, caldereta de peix o garotes fresques ressaltaran els seus sabors. Una altra opció de bona combinació pot ser taules d'embotits o moixama de tonyina.
Veure receptesDescubre más vinos René Barbier para disfrutar cualquier momento del día.
Veure’n mésDescubre más vinos René Barbier para disfrutar cualquier momento del día.
Veure’n més