Color vermell cirera brillant de capa mitjana.
Aroma de fruita vermella (cirera i pruna madura) i negra (móra) amb un fons especiat i avainillat aportat per la bóta.
Apareixen notes fumades i notes de cacau. Fruita i fusta. A la boca és complex, té cos mitjà però estructurat i llaminer. Final de boca llarg amb retrogust afruitat i regalèssia.
Les aromes del vi René Barbier Negre Roure recorden fruita vermella com la cirera i les prunes madures, amb un fons especiat i una entrada suau i sedosa a la boca. Aquestes característiques el converteixen en un company ideal per a qualsevol plat.
Comprar araPer aquest negre amb una mica de fusta encaixen plats una mica més elaborats i/o ben condimentats. Bistec a la brasa o secret ibèric a la barbacoa ressaltaran el seu costat sucós i afruitat mentre que guisats i estofats amb llenties o vegetals, fricandó de vedella o uns calamarsons amb ceba ressaltaran la part especiada. També és bon company de pastes amb salsa de tomàquet com a bolonyesa o lasanya.
Veure receptesDescobreix més vins René Barbier per gaudir de qualsevol moment del dia.
Veure’n mésDescobreix més vins René Barbier per gaudir de qualsevol moment del dia.
Veure’n més