Resultats del buscador
0 Resultats trobats
El vi René Barbier Negre Mediterranean que presenta una entrada suau a la boca; amb tanins d'estructura mitjana apareixent al postgust notes de regalèssia. Marida fantàsticament amb arrossos mar i muntanya i peixos blaus com la tonyina amb verdures.
Seguir llegintRené Barbier Rosat Mediterranean suau i rodó que ofereix una sensació de dolçor molt ben equilibrada amb l'acidesa que el fa ideal per a arrossos, verdures i pasta.
Seguir llegintRené Barbier Blanc Mediterranean és un vi blanc amb una lleugera acidesa i equilibri al seu pas per boca que ve acompanyat per un sabor afruitat que perdura molt de temps. Bon acompanyant amb peix a la planxa i arrossos amb carns blanques.
Seguir llegintEl vi René Barbier Cabernet Sauvignon, elaborat 100% amb Cabernet Sauvignon en honor a la tradicionalitat i la història de René Barbier. Amb criança en bótes, principalment de roure americà, és un vi negre amb gust de fruita madura, fumat, especiat i càlid, amb uns tanins suaus i un llarg gust a la boca. Destaca la seva aroma complexa amb tocs minerals, torrats, balsàmics i fruites madures. És ideal per maridar amb vedella, xai i aus a la brasa acompanyats de verdures.
Seguir llegintEl Vi blanc René Barbier Chardonnay que neix a terres catalanes amb la manera de fer francesa. És un vi aromàtic amb notes de fruita tropical i un fons de mel. A la boca presenta una entrada càlida i suau; el pas de boca és fresc i saborós alhora, amb un final llarg i distingit. Fidel acompanyant del marisc a la planxa, el salmó fumat, les carns blanques i el peix blau.
Seguir llegintEl vi René Barbier Abocado Medium Dry negre amb aromes de fruita vermella, especialment la cirera i les prunes madures. Presenta unes notes finals especiades que recorden la vainilla, amb un punt de dolçor que ho fa perfecte per acompanyar formatges curats, carns elaborades amb salsa i fruita seca.
Seguir llegintLes aromes del vi René Barbier Negre Roure recorden fruita vermella com la cirera i les prunes madures, amb un fons especiat i una entrada suau i sedosa a la boca. Aquestes característiques el converteixen en un company ideal per a qualsevol plat.
Seguir llegintVi René Barbier Blanc sec és fresc, suau i saborós. Les aromes tenen una bona intensitat entre les quals destaquen la poma i el plàtan amb un lleuger fons de cítrics. Presenta una agradable acidesa al pas de boca. El final de boca és afruitat, destacant les notes cítriques i la poma verda. És perfecte per a aperitius, marisc, peix i pasta.
Seguir llegintRené Barbier Blanc Semidolç Vi blanc elegant amb aromes de fruita blanca com la poma, la pera i el plàtan. A la boca es presenta suau, fresc i lleuger, predominant al postgust les sensacions florals del moscatell. Perfecte per acompanyar foie, formatges blaus i postres.
Seguir llegintVi René Barbier Rosat es mostra net, elegant i intens en aromes. Ben estructurat i equilibrat a la boca. El seu fresc sabor floral i la seva baixa acidesa el fan suau i alhora persistent al paladar. És perfecte amb aperitius, amanides, arrossos i pastes.
Seguir llegintUna recepta fàcil i ràpida per sorprendre els teus. Descobreix com preparar la lasanya, l'icònic plat italià en només 40 minuts.
Seguir llegint